Sponsoren voor de tocht naar Stralsund

Terug naar pagina ‘Ga toch fietsen!’

Steun van het bedrijfsleven!

 

Velen hebben ons gesteund om geld in te zamelen voor de kinderen van Addis Abeba. Ook bedrijven. Geweldig om zo ook met behulp van het bedrijfsleven het leven van kinderen in Addis Abeba een beetje mooier te maken!

Van de volgende bedrijven hebben we steun ontvangen:

 • Nutrition & Santé Benelux, Postbus 2175, 4800 CD Breda, sponsorde ons door de levering van een groot aantal Isostar bussen met poeder voor sportdrank en sportrepen. Dit voor de noodzakelijke toevoeging van mineralen, ijzers, vitaminen en wat niet al om op de been te blijven tijdens onze fietstocht.
   
 • Drogisterij Meindersma, Oosterdijk 2, 8601 BT, Sneek. Marinus van Loon van Drogisterij Meindersma heeft op de achtergrond erg veel werk gedaan. Het bedrijf sponsorde ons met een flink bedrag en als tegenprestatie zal Aart een pet op zetten met Drogisterij Meindersma daar op. 

 

 • Profile, de fietsspecialist Rodenburg, Prins Hendrikkade 58, 8601 CB Sneek, 0515-412163. Deze fietswinkel, waar ik twee jaar geleden mijn huidige fiets kocht, adviseerde Aart maandenlang over fiets (de Gazelle Medeo die voor dit doel niet bepaald ontworpen is), zadel en fietstassen. Profile zette gratis speciale grovere banden onder mijn fiets, gaf de fiets een extra beurt voor vertrek en een extra binnenband en speciaal hoge druk fietspompje mee. Uitvoerig zijn ze op zoek geweest naar een speciale bagagedrager voor boven zijn voorwiel, maar na lang zoeken bleek dat niet te kunnen omdat ik een geïntegreerde koplamp heb. Maar er is een prima oplossing bedacht! Website: www.profilerodenburg.nl.

 

 • Any Tyme de Koemarkt, Lijsterstraat 45, 9269 NR, Veenwouden, 0511-471968. Dit horeca-bedrijf is uitgeroepen tot duurzaamste fastfoodservice van Nederland. Sjoerd Hoekstra, die dit bedrijf nog maar anderhalf jaar geleden oprichtte, ondersteunde ons via financiële steun.

 

 • Sportschool Life Style Sneek, Westereems 18, 8602 CR Sneek, 0515-424251. Sportschool Life Style Sneek gaf mij gratis alle ruime, advies en begeleiding om aan zijn krachten en conditie te werken. Zo kon ik uiteindelijk topfit aan de start staan om in recordtijdvan Sneek naar Stralsund te fietsen. Website: www.lifestylesneek.nl.

 

 • Turkstra Handelsonderneming, Prof. Zernikestraat 13c, 8606 JS Sneek, (0031)(0)6-12595440. Dit bedrijf betaalde naast financiële steun de dure en waterdichte Ortlieb fietstassen die ik gebruik om mijn bagage te vervoeren. Die Ortlieb fietstassen zijn na afloop van de tocht in het gemeenteweekend van 12 juni per opbod verkocht, waarbij ikzelf de gelukkige koper ben gebleken. Als tegenprestatie heeft Aart op de fiets reclame gemaakt voor dit bedrijf van Andries en Rients Turkstra, die handel drijven in electromotoren, generatoren, reductoren, compressoren, machines en gereedschappen. Website: www.turkstrasneek.nl.

 

 

 • (T)opgewicht, Meinita Bouwers, Kreek 1, 8604 AT, Sneek, 0515-421469. Meinita hielp mij met voedingsadviezen om aan de ene kant wat verder onder de 100 kg te zijn als de fietstocht begint en aan de andere kant goed op mijn voeding te letten tijdens de fietstocht. Deze sponsoring in natura kon na afloop helaas niet per opbod verkocht worden, maar kwam zeker de opbrengst ten goede omdat het de kans vergrootte dat ik het einddoel haalde. Website: www.topgewicht.nl.

 

 • Klankmassage Sneek, Sylvia Zijlstra, Therapeutisch Medisch Centrum Het Kruispunt, Hoogeind 10 (1 trap op), 8601 AE Sneek. Sylvia steunde de tocht middels financiële steun en heeft Aart ter voorbereiding ook een gratis Klankmassage gegeven. Heerlijk! Telefoon: 06-28084519. Website: www.klankmassagesneek.nl

 

 • Hier had uw bedrijf ook kunnen staan. Adopteer net als bovenstaande bedrijven een goed doel!