Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Aart - zaterdag 13 juni 2015

Dag Ellert,

Vervelend van de pleuritus. Ik heb het op Facebook inderdaad gezien en gevolgd. Goed herstellen is balangrijk!
Wij zitten inmiddels op de fiets in Duitsland. Het pleurt hier nog altijd niet, maar het dreigt wel erg. Daarom hebben we voor vannacht net onderdak gevonden in een Hotel.

EEllert - maandag 1 juni 2015

Hallo Aart, misschien heb je ondertussen vernomen dat ik het Hemelvaartweekend in het ziekenhuis gelegen heb met pleuritus. Over vier weken moet ik weer naar de longarts en die raadde mij aan voorlopig geen grote fietsreis te ondernemen, dus die stel ik maar uit naar volgend jaar. Mogelijk dat ik nog wel een rondje Zuiderzee doe en andere ritten.
Jullie een goed fietsreis toegewenst en lees je verslag op de site.
groeten Ellert en Wietske nu op Ameland

Aart Veldhuizen - zondag 31 mei 2015

Hartelijk dank voor de informatie. Wat mooi dat jullie weer in actie zijn voor de kinderen van Addis Adeba. Breng Gennet Mengistu de groeten over van de rare fietsende dominee. Ze waren er toen behoorlijk opgewonden van in Addis Adeba dat je in negen dagen best 1000 km kan fietsen - wat helemaal zo'n kunst niet is - en daar dan geld mee kunt ophalen, mogelijk nog versterkt door de foto van mij in toga die in de kranten kwam.

Typerend genoeg zit ik de data die je noemt juist weer op de fiets: ik maak een kleine ronde door Duitsland. Overigens niet als sponsortocht, maar gewoon een korte vakantie voor mij en mijn zoon.

Heel veel succes met jullie actie!

Bram Donkers - dinsdag 26 mei 2015

Ook PKN Veldhoven voert sinds september 2014 actie voor Maedot. Gennet Mengistu heb ik in april jl. ontmoet, toen ik daar aan het werk was als vrijwilliger voor Edukans. Ik heb haar uitgenodigd om naar Nederland te komen. Op 14 juni geeft zij een (korte)presentatie in de kerkdienst en op 19 juni een uitgebreide voor de Philips gepensioneerden.
Bram Donkers
06 22527734
donkers.lind@planet.nl Grin

Aart - donderdag 26 maart 2015

Hoi Ellert,

Leuk te horen. Ik had hen dus ook zomaar kunnen treffen afgelopen zomer! Nog fietsvakantieplannen dit jaar?
Ik een paar keer een klein weekje denk ik, geen grote reis dit jaar.

ellert fietst - dinsdag 17 maart 2015

Hallo Aart,

Dat de wereld maar klein is en fietsers elkaar overal kunnen ontmoeten bleek mij afgelopen maand op de Fiets en Wandelbeurs in Amsterdam. Het was niet zo verwonderlijk dat ik daar Hennie en Herman Roest uit Feanwâlden ontmoette, omdat ik hen ook al eens langs de Rijn getroffen heb op de fiets.
Maar zij vertelden mij dat zij Jos gesproken hadden op hun reis, naar ik meen tussen Aken en Straatsburg en over jullie trektocht naar Italië.

Aart - vrijdag 26 december 2014

Dag Johan, dank voor je bericht. Hopelijk gaat het jou lukken om na alle troubles waarvan je vertelt, je de fiets in 2015 weer kunt pakken!

Hartelijke groet, Aart.

Johan van der Goot - dinsdag 16 december 2014

Wat een geweldig verhaal Aart. Begin dit jaar hebben we via email nog contact gehad toen je bezig was met de voorbereidingen. Helaas daarna weinig contact ivm scheiding. Ik krijg weer de kriebels als ik dit allemaal lees. 2 jaar geleden ben ik via Venetie en Assisi naar Rome gefietst, nu lonkt Santiago. Lijkt me weer geweldig. Niet alleen het fietsen, maar ook alle levensverhalen van andere reizigers. Bedankt dat je je reiservaringen met ons hebt gedeeld!

Fietsgroet uit Joure

Yolanda - 2014-10-29 20:45:49

Hallo Aart,
Vanmiddag heb ik heerlijk uw verslag gelezen : genieten !! Ik zie de reis zo voor me, de landschappen en de situaties. Als beginnend vakantiefietser met slechts enkele lange weekends en 1x twee weken een zelf geknutselde Bourgogne-Mt.stMichel reis in de benen, verlang ik naar meer. Uw verhaal kan zomaar een startschot zijn ;-)
Erg leuk vond ik de foto van uw tent op Ferienhof Manser in Winden, dat is ook ons favoriet plekje daar onder de appelboom. Een fijne, relaxte camping !
Jammer dat er in de laatste Italiaanse etappes geen foto's meer voorkomen. Maar de verbeelding spreekt voor zich.
Groeten, en nog vele mooie tochten toegewenst.

Aart - 2014-07-25 18:44:34

Dag Ton,
Dank voor je aardige woorden. Komende maandag ben ik binnen Plantein weer op mijn post!

Ton Renckens - 2014-07-22 10:17:55

Beste Aart,

Diepe, diepe, heel diepe bewondering voor deze immense prestatie. Gefeliciteerd! Ik heb helaas nog niet alles van je gelezen, maar merk dat de bewondering alleen maar toeneemt naarmate ik meer lees. Wat een fantastisch gevoel moet het zijn om deze reis gemaakt te hebben. Chapeau! Natuur en veel verschillende mensen maken de reis tot een prachtige combinatie. Ik kijk ernaar uit om je verslag in zijn geheel te lezen, maar dat moet helaas wachten tot ik vakantie heb. Geniet er nog volop van. Aart ik wens je toe dat je deze ervaringen met bijbehorend gevoel zo lang mogelijk kunt vasthouden. Met warme groeten van Plantein. Tot over enkele weken! En natuurlijk missen we je, maar ja, daar heb je waarschijnlijk geen boodschap aan..... en gelijk heb je!

Ton Renckens

André - 2014-07-17 17:31:16

Heb veel bewondering voor je fietsprestatie. We hebben elkaar ontmoet in het Mullertal. Kleine camping. Je tentje moest drogen. We hadden wat vluchtige gesprekken. Ik schatte je in voor een hoge functie in het welzijnswerk. Maar Blijkbaar is jouw wereld veel breder dan dat. Nooit gedacht met een dominee het woord te zou wisselen. En dan de plaats Assisi. Vernoemd naar een katholiek. Een man die gereisd heeft. Ik ben binnen mijn geloofsgemeenschap misschien een afvallige, maar binnen mijn eigen koninkrijk een gezegende. En zie in jou een soort Assisi.
Naar ik hoop heb je jouw taak "Volbracht". Aanzien je fiets prestaties. Verder wens ik je veel voorspoed en geluk op jouw pad in deze wereld.

Groetjes een passant.

Nienke Strengholt - 2014-07-17 00:46:26

Hallo Aart,
Toevallig dacht ik er pas deze week aan dat ik je fietsdagboek ben vergeten bij te houden.. Dus las ik vanavond van het begin tot het eind in één keer. Wat een prachtig verhaal, ik ben tussendoor niet één keer van mijn scherm weggelopen.. Ademloos genoten. Ik hoop dat jij ook geniet van de komende weken en bedankt!
Groetjes van Nienke

marian - 2014-07-14 23:17:00

Ik vind het geweldugg van je!
Woorden die in me opkomen zijn zoals chapeau en bewondering. Wat n avontuur ben je aangegaan en heb je beleefd. TOP gedaan en dank voor je verhalen!
Ik kijk ernaar uit je weer te zien en de aanvullende verhalen uit je mond te horen.
Geniet van nog een paar mooie dagen daar en een hele gezellige terugreis met elkaar.
Groet vanuit zomers Sneek, Marian Grin

Geertje en Gert Jan Minnee - 2014-07-14 22:58:32

Hallo Aart,
Geweldig dat je het gehaald hebt, proficiat! We hebben met veel plezier je reis gevolgd. Nog een fijne voortzetting van de vakantie gewenst samen met vrouw en dochter. Tot ziens in Langweer.
Hartelijke groet,
Geertje en Gert Jan

Gert, Vincent en Heleen - maandag 14 juli 2014

Lieve Aart.

Wat een kanjer ben je toch. Dat wisten we natuurlijk al lang, maar met de prestatie van formaat heb je het wederom bewezen. Gefeliciteerd. Nu lekker genieten van de welverdiende rust. Heerlijk vakantie vieren met Selma en Annemarie. We hebben toch nog een vraagje. We missen je verhalen/verslagen wel. We hebben ervan genoten. Misschien is het een overweging om er mee door te gaan om je volgers niet te veel teleur te moeten stellen.
Veel plezier en groetjes aan de meiden.
Liefs, Gert, Vincent en Heleen

Aart - 2014-07-14 19:09:15

Ha Jos,

Ik las dat jij het ook gehaald hebt. Klasse man!
Jammer dat je al weer zo snel terug moet. Het is erg plezierig voor me om hier nog twee weken te blijven.

Fijne dagen in Rome nog, een goede terugreis en tot ziens!

Jos - maandag 14 juli 2014

Ha Aart,
Allereerst Proficiat met het behaalde doel.
Het zal je wel net zo vergaan zijn als mij. "Drommen mensen, joelend en applaudiserend, om je de overwinningsgroet enthousiast te bezorgen....... " Ja jij hebt toch wel geluk dat bij het bereiken van je doel, door je lieve vrouwtje Selma en je dochter bent opgevangen. Ik mocht bij het bereiken van de St.Pieter in Rome slechts een telefoontje plegen met Henrian.
Hahahaha alle gekheid op een stokje; wij twee hebben het toch maar even geklaard! En dan kunnen maar heel weinig mensen zeggen.
Aart, ik wens je nog twee hele leuke vakantieweken in Italie.
Ik stap a.s. woensdagavond om 19.06 uur op de trein naar huis.
Wat blijft zijn onze prachtige herinneringen en belevenissen, deels vastgelegd in onze blogs.
Het was me een waar genoegen
Hartelijke groeten ook aan Selma en je dochter
Jos

Aart - 2014-07-14 14:41:37

Ha, precies pa!

Donderdag vertrek ik om zeven uur naar Assisi. Dan ben ik er tussen de middag. Verder eerst lekker luieren, wat lezen en af en toe wat foto's op de site proberen te zetten.

H.Veldhuizen - maandag 14 juli 2014

Hallo Aart, Selma en Annemarie,
Aart, je bent er dus. Gefeliciteerd. En nu rust houden. En daarnaast wat van de mooie omgeving en cultuur zien. Overigens hebben ma en ik bedacht dat er ook nog een optie D was: naar Assisi fietsen en je daar door Selma en Annemarie laten halen. Maar ja, na zo'n lange reis kun je alle opties niet zo gemakkelijk overzien. Fijne dagen toegewenst. T.z.t. een behouden terugkeer.
Liefs. ma + pa

Jelle en sjoukje kraak - zondag 13 juli 2014

Wat een doorzettingsvermogen,wat een tocht, maar heel fijn om te lezen.wensen jullie een hele fijne vakantie, lekker genieten en oan't sjen yn Langwar.

Sandra - 2014-07-13 11:45:18

Ha die Aart,

Wat geweldig om jouw reisverslag te lezen!!! Ben er gisteren aan begonnen en kon bijna niet stoppen. Maar er moest natuurlijk ook nog voetbal gekeken worden dus vandaag maar verder gegaan. Wat me het eerst opviel op je website was je foto. Een slankere Aart dan ik altijd zie!! We zullen het eindresultaat nog zien na je vakantie!! Je schrijft echt heel levendig, ik zie het vaak al voor me, geweldig man! Ben benieuwd naar het laatste gedeelte van je reis en ik wens je, samen met Selma een geweldige vakantie toe!!

Groetjes van de Badmuts!! Grin

dicky veldwijk - 2014-07-12 15:31:43

Hallo Aart.

De dag is nog niet voorbij tijdens deze krabbel.
Je zit waarschijnlijk nog op de fiets want je moest nog een heel eind.
Als ik het verslag van gisteren lees lijkt het me een soort Ardennengevoel...:-(...pfff en dat op het eind.
Beetje herkenbaar wat betreft het uit stippelen van eigen route. Daarmee zijn wij ook nog wel eens mee op de koffie gekomen...
Je hebt de moed nog niet verloren; het gaat je vast lukken ook vandaag.
Dat laatste stukje lezen we wellicht morgen of overmorgen en dan zie ik uit naar foto's.
Topprestatie hoor!
Groeten: Dicky Veldwijk

Alie Brander - 2014-07-11 21:47:39

Hallo Aart,
Nog een klein stukje en dan ben je op de eindbestemming. Hebben jullie afgesproken wie er het eerst is? Selma en Annemarie of jij? De dames hebben het iets comfortabeler gehad denk ik, Ik zag tenminste een fotootje van Selma lachend uit een raam hangen! Een goede vakantie nog met z'n drieën! Grin :

JAN EN JANNY kOOISTRA - donderdag 10 juli 2014

hoi Aart,

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Maar je hebt het al af en toe zwaar gehad dus je bent er een beetje aan gewend. Nog een goede reis en dan het weerzien van je geliefden.

en hartelijke groet,
Jan en Janny Kooistra

< Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende >


website van Aart C. Veldhuizen, www.aartveldhuizen.nl


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK